Prof.Dr. Satı Baran Konferans Salonu’nda, 03.09.2019, saat 12:45-13:15 arasında, fakültemize Erasmus+ programı kapsamında Slovenya, Ljubljana Üniversitesi, Veteriner Fakültesi, Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı’ndan gelecek Doç.Dr. Tomaz Snoj tarafından “Do hormones in food cause risk for human health?” ve Çek Cumhuriyeti, South Bohemia Üniversitesi Kompleks Sistemler Enstitüsü’nden gelecek eski Eğitim Bakanı Prof.Dr. Dalibor Stys tarafından “The Use of Changes in Fish School Hierarchy in the Sensitive Detection of Psychoactive Compounds” başlıklı sunumlar gerçekleştirilecektir.

Romanya, Ion Ionescu de la Brad Zirai Bilimler ve Veteriner Hekimliği Üniversitesi, Klinik Bölümü’nden fakültemize Erasmus+ programı kapsamında ders vermek üzere 17-20 Eylül 2019 tarihleri arasında gelecek Dr.Öğr.Üyesi Alina Anton tarafından 19.09.2019 tarihinde Prof.Dr. Satı Baran Konferans Salonu’nda 12:15-13:00 arasında “Juvenile Diabetes Mellitus in Dogs” başlıklı sunum gerçekleştirilecektir.

Bilgilerinize duyurulur.