2.Uluslararası Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi

24-26 Ekim 2019, Ankara

Değerli Araştırmacılar,

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültemizde Biyokimya Anabilim Dalı tarafından Prof. Dr. Satı Baran Konferans Salonunda 24-26 Ekim 2019 tarihleri arasında “2. Uluslararası Veteriner Biyokimya ve Klinik Biyokimya Kongresi” düzenlenecektir.

Kongreye yurtdışından alanlarında tanınmış çok sayıda bilim insanı davet edilmiş ve katılacaklarını bildirmişlerdir.

Kongre Konu Başlıkları:

• Klinik Biyokimya
  • Yapısal Biyokimya
  • Moleküler Biyokimya
  • Analitik Biyokimya
  • Beslenme Biyokimyası
  • Biyoenerji
  • Tıbbi Biyokimya
  • Sistem Biyolojisi ve Proteomik
  • Glikobiyoloji
  • Hastalıkların Tanısında Biyokimya
  • Farmasötik Biyokimya
  • Multimoleküler Komplekslerin Biyokimyası
  • Hücre Sinyali, Kinaz ve Kemoterapi
  • Tıbbi Genetik
  • Biyomühendislik
  • Nano Biyokimya ve
  • Biyoteknoloji’dir

Kongreye araştırmacılar sözlü bildirisi ve poster bildirisi ile katılabilirler. Araştırmacı ve katılımcılar kongreye kayıt için EK’te sunulan kongre afişinde de bulunan İletişim (E-mail: vbcb2019@gmail.com) (Web Sayfası: http://vbcb2019.veterinary.ankara.edu.tr) adreslerini kullanabilirler.

Cumhuriyetimizin tarihi başkenti Ankara’da bir araya geleceğimiz ve bilimsel paylaşımlarda bulunacağımız kongremize katılımınızdan güç ve mutluluk duyacağımızı bildirir, saygılar sunarız.

KONGRE DÜZENLEME KURULU