Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde Engellilere Yönelik Olanak ve Çalışmalar

Üniversitemizde Engelsiz Ankara Üniversitesi Birimi bulunmaktadır. Fakültemizde bu birime ilişkin Prof. Dr. Ergun AKÇAY Hocamız birim sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Bunun dışında fakültemizde Engellilere Destek Komisyonu bulunmaktadır.

Ankara Üniversitesi’nde eğitim görmeye hak kazanan engelli öğrencilere gerekli danışma ve destek hizmetlerinin sağlanabilmesi için Öğrenci Başvuru Formu’nun eksiksiz doldurularak üniversitemiz ilgili birimine gönderilmesi gerekmektedir.

Ankara Üniversitesi’nde çalışan engelli personele gerekli danışma ve destek hizmetlerinin sağlanabilmesi için Personel Başvuru Formu’nun eksiksiz doldurularak üniversitemiz ilgili birimine gönderilmesi gerekmektedir.