Ankara Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 21-23 Şubat 2018 tarihleri arasında düzenlenen ve üniversitemizin iç ve dış değerlendirme süreçlerinde aktif rol alacak değerlendiricilerin oluşturulacağı “Birim Özdeğerlendirme Takımları Kalite Değerlendirme Eğitimi Programı”nda Fakültemiz Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Rıfat Vural, Doç.Dr. Oytun Okan Şenel,  Doç. Dr. Begüm Yurdakök Dikmen ile Doç. Dr. Halit Kanca Program Eğitmeni olarak, Prof.Dr. Muammer Göncüoğlu, Doç. Dr. Yılmaz Aral, Doç.Dr. Bengi Çınar Kul ve Doç. Dr. Okan Ekim ile Fakülte Sekreterimiz Aşkım Deniz Korkut ve Havva Yenidoğan; kursiyer olarak destek verdi.
Programda eğitim veren 5 eğitmenden dördünün, Fakültemiz personeli olan ve aynı zamanda Yükseköğretim Kalite Kurulu Degerlendiricisi olarak görev yapan öğretim üyeleri olması Fakültemizi ayrıca gururlandırdı.