Üniversitemiz Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğü işbirliğinde, 11-29 Mart 2019 tarihleri arasında yürütülecek olan Fakültemiz’deki tüm birimlere yönelik İç Kalite Değerlendirme Süreci başladı. Dekanlık ve Fakültemiz Birim Kalite Değerlendirme Komisyonu tarafından organize edilen süreç kapsamında; Doç.Dr. Halit KANCA ve Doç.Dr. Okan EKİM, tüm Anabilim Dalı Başkanları ve birim kalite temsilcilerine, ülkemizde üniversitel anlamda kalite sürecinin yanı sıra birimlere yapılacak aktif saha ziyaretinde uygulanacak prosedürler hakkında bilgilendirme sunumu yaptılar. İç Kalite değerlendirmesi kapsamında, 5 farklı değerlendirme takımı oluşturuldu. Değerlendirme takımlarımız tüm birimlerimize aktif saha ziyaretleri gerçekleştirecekler.