Acil Kliniğimiz, haftanın 7 günü, 24 saat kesintisiz hizmet vermektedir.

Evcil hayvanlarınızı Acil Kliniğimize günün her saatinde randevusuz olarak getirebilirsiniz. Kliniklerimizde uygulanan hizmet listesi ve ücret tarifesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Muayene ve tedavi için getirilen hayvanlar, mesai saatleri içerisinde ilgili branş kliniklerine yönlendirilmekte, mesai saatleri dışında ve tatil günlerinde tüm hizmetler Acil Klinik bünyesinde verilmektedir.

Yaban hayvanlarına yönelik hizmetlerimiz: Yaralı veya güçten düşmüş yaban hayvanlarına, Tarım ve Orman Bakanlığı ile imzalamış olduğumuz hizmet protokolü kapsamında Fakültemizde ücretsiz olarak hizmet verilmektedir. Ancak güvercin, saksağan gibi şehir hayvanları yaban hayvanı kapsamında değerlendirilmediği için, bu hayvan türlerine yönelik hizmetlerimizde güncel ücret tarifemiz çerçevesinde ücretlendirme yapılmaktadır. Bulduğunuz ve geçici olarak alıkoyduğunuz yaban hayvanlarını günün her saatinde Acil Kliniğimize teslim edebilirsiniz. Teslim alınan yaban hayvanları, Hayvan Hastanemiz bünyesinde faaliyet gösteren Yaban Hayvanları Birimi’ne sevk edilmektedir. Yardıma muhtaç yaban hayvanlarına yönelik her türlü ihbarınız için, Alo 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayınız.

Sahipsiz kedi ve köpeklere yönelik hizmetlerimiz: Fakültemize getireceğiniz sokak hayvanlarına, mevzuat gereği standart ücret tarifemiz kapsamında hizmet verilmektedir. Ancak,

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile imzalamış olduğumuz protokol kapsamında, Belediye görevlileri tarafından Fakültemize getirilen hayvanların tüm tedavi ücretleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanmaktadır. Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının taşınması için de hizmet sunmaktadır. Sağlık hizmeti almasını istediğiniz sokak hayvanlarına Fakültemizde protokol kapsamında ücretsiz hizmet verilebilmesi için, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden protokol numarası alınması gerekmektedir. Bu nedenle, sahipsiz kedi ve köpeklere yönelik sağlık hizmetleri için, lütfen öncelikle Alo 153 Mavi Masa ile iletişime geçiniz. Fakültemiz ile Ankara Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan hizmet protokolüne ilişkin uygulama yönergesine ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Fakültemiz Prof. Dr. Selahattin Nejat Yalkı Acil Kliniği Kurban Bayramı Tatili boyunca (10.08.2019 / 14.08.2019 tarihleri arasında) ve 17-18.08.2019 tarihlerinde akşam 18.00 sabah 08.00 saatleri arasında hizmet verecektir.